Condiții de utilizare

Bine ați venit!
Suntem onorați că ne vizitați și ne bucurăm că putem să vă fim de folos. Apreciem faptul că parcurgeți cu atenție această pagină înainte de a utiliza conținutul website-ului. Vizitarea și utilizarea website-ului sunt condiționate de acceptarea acestor condiții de utilizare.

Acest website
Website-ul http://www.dreptcivil.ro, denumit în continuare Drept civil, este un proiect al Societății de Științe Juridice realizat cu sprijinul JURIDICE.ro, website operat de către Juressa.NET. Acest website este destinat profesioniștilor dreptului și studenților, nu publicului larg.

Puterea obligatorie a acestor condiții de utilizare
Orice colaborare încheiată cu noi semnifică exprimarea în mod expres a consimțământului dumneavoastră cu privire la aceste condiții de utilizare, prin simplul fapt al accesării website-ului. Dacă una dintre prevederile acestui act se vădește a fi nulă sau invalidă, toate celelalte rămân valabile, pe cât posibil. Aceste condiții de utilizare pot fi modificate fără o notificare prealabilă, ceea ce înseamnă că trebuie să verificați această pagină de fiecare dată când accesați Drept civil. Ultima actualizare: 14 iulie 2013.

Protecția proprietății intelectuale
Conținutul Drept civil ne aparține, dacă nu aparține altor autori. Nu puteți utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă textele publicate pe Drept civil fără a deține o permisiune scrisă din partea noastră.

Accesul minorilor
Conținutul Drept civil nu este destinat minorilor, dar conținutul său nu este vătămător pentru aceștia. Totuși, unele link-uri către alte website-uri ar putea conduce utilizatorul în pagini care sunt nerecomandate minorilor.

Securitate
Descărcarea paginilor website-ului se face fără ca noi să ne asumăm răspunderea că paginile nu sunt infectate cu viruși, troieni sau alte asemenea produse nedorite, care v-ar putea afecta computerul sau informațiile de pe acesta. Drept civil folosește cookies pentru îmbunătățirea serviciilor. Acestea permit accesul mai lesnicios la resursele website-ului. Acest procedeu tehnic este utilizat de aproape toate website-urile. Aveți posibilitatea să dezactivați cookies indiferent ce browser web utilizați.

Date personale
Nu colectam și nu utilizăm date personale.

Link-uri
Link-urile către alte locații Internet sunt informații publice. Ele au fost selectate cu grijă de noi, dar subliniem că nu ne asumăm răspunderea pentru utilitatea sau acuratețea acestor website-uri. Este important să subliniem că noi nu suntem afiliați cu proprietarii acelor website-uri. Excepțiile vor fi menționate sau vor fi evidente. Nu vom putea fi făcuți răspunzători de eventualele daune pe care direct sau indirect vi le-ar cauza acele website-uri.

Modificări website
Ne rezervăm dreptul de a modifica, suspenda, adaugă sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului Drept civil. Deasemenea, ne rezervăm dreptul de a restricționa accesul la o parte sau la întregul său conținut.

Lipsa de garanție și declinarea răspunderii
Nu vă garantăm nici expres și nici implicit caracterul corect, complet și actual al conținutului prezentat în paginile website-ului. Acest website nu este ceva perpetuu. Se poate închide oricând. Dacă închiderea ar fi cauzată de motive independente de voința noastră, nu vom fi răspunzători de eventualele daune pe care vi le-am pricinui. Dacă închiderea s-ar face din voința noastră, vă vom anunța public și despăgubi limitat la suma pe care ne-ați plătit-o.

Legea aplicabilă și jurisdicție
Drepturile și obligațiile părților, impuse de prezentul acord, precum și toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate și guvernate de legea română în vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre soluționare în fața instanțelor românești.

Vă mulțumim.

* Drept civil este un proiect al Societății de Științe Juridice, realizat cu sprijinul JURIDICE.ro, website operat de Juressa.NET. Pentru urgențe, vă rugăm să ne contactați: admin [at] juridice.ro. Pentru urgențe majore: 0722.707.951 (Alina Matei)